Borúra derű

Íme, két kutatás, amelyek a napokban jobb kedvre derítettek. (Épp ideje volt, tekintettel a vágtató inflációnkra). Az egyik a fúziós energiával kapcsolatos, a másik a szerelemmel.

Kezdem az elsővel. A hazai sajtó is megírta: a svájci EFPL műszaki egyetem plazmaközpontjának kutatói újramérték az úgynevezett Greenwald-korlátot. Ennek során kiderült, hogy az eddig gondoltnál több, kétszer annyi hidrogén kerülhet egy fúziós reaktorba. Ahol ugye zajlik a magfúzió atomok összeolvadásával járó, jelentős energiákat felszabadító folyamata, ami példának okául a Napot is izzítja. Figyelem: minimális szennyezéssel jár, üzemanyaga, a hidrogén pedig – mint tudjuk – a világegyetemben előforduló leggyakoribb elem! Óriási perspektívája ez az emberiségnek! Előbb-utóbb lesz majd nekünk végtelen, ingyen energiánk!

Ebből a végtelen sok energiából nyilvánvalóan az eddigieknél is többet fordíthatunk a szerelemre. Már csak ezért is izgalmas e másik korszakos kutatás, amely mindmáig első és egyetlen a flört tekintetében.

Ez majd nyilván forradalmasítja ismerkedési és udvarlási technikánkat, és az eddigieknél is több szerelmi fúzióra nyújt majd lehetőséget nekünk, sikerélményre, extázisra, boldogságra – függetlenül az éppen aktuális inflációtól.

A világ első flörtkutatása révén szélső esetben valamennyien sikeres csábítóvá válhatunk, egyúttal pedig elcsábítottá is, természetesen. Szívtiprókká lépünk elő mindahányan. Nem semmi, a kutatók óriási munkát végeztek. Például negyven különféle flörttechnikáról kérdeztek meg ezer diákot Norvégiában és az USA-ban. Szemkontaktus variációk hadáról, sejtelmes mosolyféleségekről ezerszám, az érintés ötvennél is sokkal-sokkal több árnyalatáról, az elképesztően nagy sárm- és bűbájarzenálról, bulitaktikákról és -stratégiákról, nevetésvariációkról, humorpetárdákról, satöbbi, satöbbi. Nem kétséges, a kutatásuk nyomán csúcsra járathatjuk sikerfaktorunkat, akár egyéjszakás, akár pedig egy életre szóló boldogság tekintetében.

Köszönet, hála ezért, a felmérést végzőknek! Nekik is fergeteges és célravezető flörtöléseket kívánok.