Illatár – nem semmi!

Szokatlanul hideg ez az idei tavasz, makacs utóvédharcokat folytat a tél (ahhoz képest, hogy ezúttal is az enyhe minősítést érdemelte ki). Mi például még mindig temperáljuk a lakást, ami persze egyenértékű azzal, hogy a gázszámlánk minden lesz, csak nem temperált. Az időnek ez a járása némileg ráül a kedélyemre. Nem is tudom, mi lenne, a népszerű-nagyszerű női magazin cikke nélkül, amely arról tudósít, hogy a szerkesztőség tagjainak melyek a kedvenc nyári parfümjei.

Olvasom, jó érzéssel tölt el még, a lap igen csábító nyereményjátéka, ha nem is egészen nekem szól. Maradván persze a realitásoknál, meg sem kísérlem kitölteni az űrlapot, beleírni a teljes nevemet, e-mail címemet, azt, hogy elmúltam-e már 16 éves (hm…) és hogy nyilatkozzam: megértettem és elfogadom-e a kiadó adatvédelmi tájékoztatóját meg a játékszabályzatot.

Ezek után megtudhatom, hogy Vivi, mint mindig, most is visszatér majd Roberto Cavalli Florence Amber illatához (citrus és vaníilia keveréke), Fruzsi viszont a téli atomfűszeres illatokról nyárra feltétlenül visszavált egy gyengédebb, de még mindig fűszeres, jellegzetes csodára (Gucci Guilty), Anikó pedig szinte függője a nagyon kellemes, krémes, de egyáltalán nem tolakodó MAC Shadescents Créme D’Nude illatnak. Ha nyár, Amiránál egyértelműen virágos illatú a Chloé Nomad a befutó. Végül Eszti kedvence az Armani Sí klasszikus remeke.

Uraim, boldogan konstatálom, hogy idén is fantasztikus nyarunk lesz. Ha nem csal a szimatom.