A tetkó

Olvasom, csak válásuk után nyolc évvel szedette le jobbválláról a tetoválást Melanie Griffith. Az említett szöveg a mára már exférje, Antonio Banderas nagyszerűségét hirdette egy csinos szívecske által keretbe foglalva. Közhírré tétette: a formás jobbváll gazdája szereti ezt a rendkívüli férfiút.

Melanie és Antonio. Az álompár egykoron. Közel 20 évig éltek házasságban. Addig tartott szerelmük szavatossága? A tetkóé, gyanítom, hosszabb volt. Ez persze attól is függ, hogy pontosan mikor került föl a sztár jobbvállára. Meg hát hol van az megírva, hogy az érdekeltek szerelme egyidejűleg tekinthető lejártnak. Korántsem biztos, hogy egy bizonyos hónap egy bizonyos napjának egy bizonyos órájában, ugyanakkor szeretnek ki egymásból. Példánknál maradva, valószínűsíthető, hogy Melanie-nek még nyolc éven át meg-megdobbant a jobbválla, ha Antonióról olvasott, hallott, vagy egyszerűen csak rágondolt. És ki tudja, elválásuk után Antonio miként és meddig érzett még vágyat Melaie iránt, hosszabb-rövidebb ideig, visszamenőleg is. Könnyebb lenne a dolgom, ha tudnám, neki vajon volt-e tetkója? És ha volt, leszedette-e ő is? Mikor? Netán hordja mindmáig?

Itt állok hát a legteljesebb tudatlanságban.

Ami biztos: most új tetkó került a híres latin szerető, Banderas dicsőségét hirdető egykori remekmű helyére, Melanie négy gyereke – Alexander, Stella, Jesse és Dakota nevével. A jövő? Több mint biztató. Mert igaz, a szerelem múlandó, ám az anyaság soha nem vehető félvállról.

Még együtt, boldogan