Bosszúszülte szerelem?

Ha szeretsz valakit és szeretve is vagy általa, becsüld ezt a kapcsolatot. És becsüld meg magad is, ennek megfelelően. Ha mégsem sikerül egyikőtöknek-másikatoknak (mindkettőtöknek), lásd-lássátok be, hogy vége. Búcsúzzatok el, lehetőleg békében és idejében. Mert ha nem…

Mert, ha nem, a harag rossz tanácsadó, a bosszúvágyat nehéz lesz féken tartani. Amennyiben nem sikerül, úgy járhattok, mint az a kínai hölgy, akiről épp most olvastam.

Nos, ő, viharos szakításuk után, bosszúért lihegve kikölcsönözte a volt pasija Audiját, melyet gazdája egy car sharing szolgáltatással, napi 800 jüanért (37 ezer forint) bérbe szokott adni. Ezek után két nap alatt 49 (!) alkalommal hajtott át vele piros jelzéseken, hogy minél nagyobb bírságot hozzon össze hűtlen szerelme kontójára. Hogy ne bukjon le, trükkösen egy férfit bérelt fel a kocsi kikölcsönzésére, ráadásul (két légy, egy csapásra) cserébe randit is beígért neki.

Negyvenkilenc áthajtás a piroson… csoda, hogy nem történt baleset. Ettől függetlenül lebuktak, a rendőrség résen volt, a büntetést, esetleg jócskán megtetézve, kettejüknek kell majd kifizetniük. A kocsit kikölcsönző fickó és a „felbujtó” is rács mögött van pillanatnyilag, feltehetőleg nem koedukált cellában. A beígért randira tehát várniuk kell még. Viszont nem kizárt, hogy új szerelem lesz születőben. Ez is fölfogható balesetnek, persze.

Piros, piros, piros…